Stek z polędwicy wołowej po teksańsku,
dosmażany według Państwa życzenia.
Podawany z kukurydzą na kolbie i sałatką ze świeżych warzyw.
Kurczak z pomidorami, serem Cheddar i kolendrą, zapiekany w tortilkach,
pokryty beszamelem i sosem pomidorowym, podawane ze śmietaną i guacamole.
Żeberka pieczone z sosem barbecue, serwowane z ćwiartkami ziemniaczanymi,
grillowanymi pieczarkami i pomidorem.
Mielona wołowina w sosie barbeque, smażona fasola pinto i ryż, zawijane w tortilli
z przypieczonym meksykańskim serem jalapeno, podawane z salsą pomidorową guacamole
i śmietaną, posypane kolendrą.
Smażona tarta fasola pinto, czerwona fasola, papryka, szpinak, kukurydza, chipotle,
sos pomidorowy. Zawijane w tortilli z przypieczonym meksykańskim serem jalapeno,
pokryte śmietaną, guacamole i salsą pomidorową, posypane kolendrą.
Filet z kurczaka w sosie barbeque, serwowany z frytkami i grillowanymi warzywami.
Skrzydełka kurczaka w sosie barbeque i dipem Zuni, podawane
z ćwiartkami ziemniaczanymi i sałatką ze świeżych warzyw.
Skrzydełka kurczaka smażone w miodzie, z dipem pleśniowym.
Podawane z sałatą ze świeżych warzyw i kolbą kukurydzy.
Smażone w cieście piwnym skrzydełka z kalafiora,
podawane z sosem Buffalo, sałatką ze świeżych warzyw i kolbą kukurydzy.
Dwie tortille pszenne, między nimi ser cheddar oraz do wyboru:
czarna fasola i kiełbasa Chorizo / mielone mięso wołowe na słodko-ostro / grillowany kurczak /
jalapenos i ser pleśniowy / liście szpinaku, pomidor, czosnek
Soczyste kawałki mięsa, papryka oraz cebula
podawane na rozgrzanej żeliwnej patelni, z tortillami, dipem guacamole,
salsą pomidorową i śmietaną.
Papryka, szparagi, cebula, czarna fasola, pieczarki, podawane na rozgrzanej,
żeliwnej patelni, z tortillami, dipem guacamole, salsą pomidorową i śmietaną.