Przepisy z At The Hop Diner w New Jersey.
Amerykańskie klasyki!
Idealne na lunch, brunch lub pretekst do przerwy w pracy.
Dostępne od poniedziałku do piątku.
Trzypiętrowa kanapka na pieczywie tostowym z grillowanym indykiem
i boczkiem, sałatą, pomidorami i majonezem, serwowana z frytkami i sałatką kolesław.
Siekana wołowina z przypieczonym serem i podsmażaną cebulą,
podawana w bułce panini, serwowana z frytkami i sałatką kolesław.
Polecany z ketchupem!
Zapiekany ser, boczek, sałata i pomidor w kanapce z chleba tostowego
serwowana z frytkami i sałatką kolesław.
Mielone mięso wołowe przyprawione na słodko-ostro, podawane w bułce panini,
serwowane z frytkami i sałatką kolesław.
Omlet z cebulką, pomidorem,
kiełbasą Chorizo, papryką oraz serem Cheddar.
Podawane z frytkami stekowymi.
Ze smażoną cebulą i piklem.
Pikantny, z jalapenos, smażoną cebulą i piklem.
Zawijany w boczku, z serem cheddar, smażoną cebulą i piklem.
Z parówką sojową, jalapenos, smażoną cebulą i piklem.